dinsdag 13 juni 2017

President Trump's first full cabinet meeting



Hier ga je echt van over je nek. Als je dit kunt uitzien zonder kotsneigingen ben je een hele harde! Inderdaad, hier kunnen ze in Noord-Korea nog een puntje aan zuigen.

4 opmerkingen:

John Wervenbos zei

Zal het bekijken. Wat vind je eigenlijk van het klappen van de formatiepoging, Enno?

enno nuy zei

Dag John, veel plezier met het filmpje van Trump. Mijn volgende post gaat over de formatie, dus daar kom ik nog uitgebreid op terug. Groeten,

Anoniem zei

Het demoniseren van politieke vijanden is in het linkse gedachtegoed niet verandert sinds het communisme zich in het begin van de vorige eeuw openbaarde. Wat destijds via hun propaganda krantjes gebeurde heet nu sociale media. Oude wijn in nieuwe zakken dus!

Interessanter is de aankondiging van de heer Nuy van een post over de formatie, en ik ben benieuwd of de heer Nuy nu eens afstapt van het zich beroepen op derden, maar een eigen analyse maakt van het debat gisteren.
Daar zagen we met eigen ogen hoe PvdA-leider Asscher door de gehele tweede kamer inclusief de PVV voor het oog van de gehele natie de kritisch ter zake doende vragen aan Klaver mocht stellen, wat een onthutsend beeld van de kleine Obama opleverde.

enno nuy zei

Het voltooid deelwoord van veranderen eindigt p een -d, niet op een -t