woensdag 9 augustus 2017

Trump: North Korea threats 'will be met with fire and fury'- BBC News



Buitengewoon verontrustend wanneer POTUS dit soort taal uit gaat slaan. Bij een normale president weet je dat forse taal bij het spel hoort. Maar bij de onberekenbare idioot Trump moet je, vrees ik, dit soort taal heel anders interpreteren. We houden ons hart vast!
Doet natuurlijk denken aan de 'shock and awe' van de inval in Irak  met die onvergetelijke militaire persattaché. Ook een oorlog die op leugens bleek gebaseerd en die een terreur teweegbracht vergeleken waarbij Saddam Hoessein een kleuter zou blijken. Hetzelfde geldt natuurlijk voor Khadaffi in Libië.
Trump is een volslagen idioot maar niet zo idioot dat hij zijn lage populariteitsratings niet zou begrijpen. En ook hij weet dat de populariteit van een Amerikaanse president stijgt wanneer deze ferme taal uitslaat en zich een moedig en strijdbaar militaire opperbevelhebber toont. Dat maakt dit alles alleen maar des te verontrustender.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Buitengewoon verontrustend hoe Marxisten achter hun geloof aan blijven lopen. Doet denken aan de Nederlands laatste Stalinist Paul de Groot (1899-)1986) die het Stalinistische regime tot aan zijn dood verdedigde.

enno nuy zei

U bent een repeteergeweer en kraamt enkel onzin uit.

Anoniem zei

Rede moet je met rede beantwoorden retoriek met retoriek

Enno Nuy zei

Precies en u bedrijft structureel wartalige en onzinnige retoriek

Anoniem zei

De heer Nuy redeneert als een Marxist, en dat niveau heeft sinds het uitdragen c.q. met geweld opdringen van het marxistische evangelie door zijn discipelen nog steeds een fascistisch maar vooral dom karakter.
Hoe dom kan je immers zijn, enerzijds het kwaadaardige karakter van de Islam onderkennende, en anderzijds achter een dwaas als Jesse Klaver (GroenLinks) aanlopen, die onze grenzen wagenwijd voor de volgelingen van de Islam wil openzetten

Enno Nuy zei

Mij ontgaat volkomen wat dit met het onderwerp van deze post van doen heeft en mij van marxisme beschuldigen is te stompzinnig voor woorden. U bewijst telkens weer wel te kunnen lezen maar niet te begrijpen. Genoeg hierover nu.

Anoniem zei

Iemand die op een marxistische partij stemt is zelf ook een marxist.
Daarbij komt dat de heer Nuy een selectief, eenzijdige op basis van dubbele standaarden en vooral een demoniserende schrijfstijl hanteert. Geen woord van kritiek op de marxistische heilstaat Noord-Korea, die er al jaren openlijk voor uit komt kernwapens te zijn ontwikkelen, en dagelijks iedereen om zich heen met vernietiging bedreigt.

enno nuy zei

Ik zei: genoeg hierover nu