vrijdag 26 juli 2019

Een nieuwe standaard voor onbeschaamdheid


De onbeschaamdheid van Trump is werkelijk grenzenloos. Een Amerikaanse rapper raakt in Zweden betrokken bij een vechtpartij die van dien aard is dat hij is opgepakt, vastgezet en voor de Zweedse rechter wordt gebracht.

Er verschijnt een filmpje op internet waaruit af te leiden zou zijn dat de rapper door anderen wordt aangevallen. Dat is voor Trump voldoende. Hij belt de Zweedse premier en verzoekt hem dringend de rapper onmiddellijk vrij te laten. De Zweedse premier moet deze volstrekt onwetende idioot uitleggen dat wij hier in Europa zoiets als scheiding der machten kennen. Reden voldoende voor de Amerikaanse malloot voor een van zijn duizenden onzinnige tweets:

Very disappointed in Prime Minister Stefan Löfven for being unable to act. Sweden has let our African American Community down in the United States. I watched the tapes of A$AP Rocky, and he was being followed and harassed by troublemakers. Treat Americans fairly!

Dat er inmiddels ook een andere filmopname beschikbaar is waarop de Amerikaanse rapper zich duidelijk lijkt te misdragen in hetzelfde incident, maakt voor Trump kennelijk niets uit. Trump zet een nieuwe standaard voor onbeschaamdheid. Moge de wereld snel verlost worden van dit (racistisch) kwaad.

Geen opmerkingen: