woensdag 5 februari 2020

Het onversneden racisme van Thierry Baudet


In navolging van zijn grote idool aan de andere kant van de Atlantische Oceaan heeft ook onze redder in nood Thierry Baudet Twitter ontdekt. Kijkt u eens naar dit filmpje. Kijk het vooral helemaal af, want met name de laatste beelden zijn ronduit stuitend.

Wat is hier aan de hand? In dit filmpje wordt een aantal jonge vrouwen aan het woord gelaten die werden verkracht. Er wordt niets over de daders vermeld maar de vrouwen zeggen wel dat de Europese staten hun grenzen niet dicht houden.

Daarmee wordt een direct verband gelegd tussen verkrachten en immigranten. En precies dat is zo verschrikkelijk laakbaar. Wat die vrouwen is overkomen is meer dan afschuwelijk. En wat mij betreft mogen immigranten die zich aan zulke misdaden schuldig maken direct worden teruggestuurd naar waar ze vandaan komen.

Maar de suggestie dat verkrachting en immigratie twee zijden van dezelfde medaille vormen is natuurlijk te misselijk voor woorden. In de laatste shots laat het filmpje foto's zien van Jesse Klaver, Rob Jetten en Mark Rutte die ieder een bordje met de tekst Ich habe es gewusst hebben opgeplakt gekregen. Deze laatste shots zijn duidelijk in het videootje gemonteerd. Dat kunnen ze kennelijk ook bij FvD. Hoe laaghartig kun je zijn?

Dit filmpje dateert al uit mei 2019 kennelijk. Het was mij ontgaan. Maar u moet er toch echt eens naar kijken. Zeker wanneer u wel eens gecharmeerd bent van onze nationale rattenvanger. Ik kan er niet genoeg voor waarschuwen: er is nauwelijks verschil tussen Thierry Baudet en Geert Wilders. Baudet is een onversneden racist!

2 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
enno nuy zei

Anonieme reacties worden hier verwijderd. Ik had graag op de kulargumenten van deze anonymus (vermoedelijk dezelfde als altijd) ingegaan maar helaas: deze mijnheer (vermoed ik toch) heeft niet het lef met open vizier te strijden!