donderdag 2 november 2017

Likoed NL, CIDI, Wilders en de Winter: schaamteloos en ranzig


Er gaat niets boven enigszins objectieve berichtgeving. Maar daarvoor moet je niet bij Likoed Nederland zijn, de pleitbezorgers van Netanyahu in ons land. Lees in de volgende link maar eens hun schandelijke commentaar op het aantreden van minister Kaag: Likoed NL valt door de mand


Kaag zou thuis een foto hebben hangen waarop zij te zien is met een lachende Arafat.Maar er zijn genoeg foto's te vinden van Netanyahu die lachend met Arafat op de foto staat. Kaag zou verklaard hebben goede banden met Hezbollah te hebben maar in werkelijkheid verklaarde ze "goede contacten binnen zowel Hezbollah als in Israël en Iran" te hebben. Ook zou Kaag volgens Likoed NL Netanyahu een racistische demagoog genoemd hebben maar in werkelijkheid citeerde Kaag Israëlische demonstranten. Likoed NL gaat zelfs zo ver de dochter van Kaag in hun ranzige artikel te betrekken.


Enfin, u moet het zelf maar lezen. We noemen dit framen maar de wijze waarop Likoed NL dit meent te mogen doen is extreem laaghartig en, ik zei het al: ranzig. Inmiddels blijkt het CIDI een grote rol in dit nare verhaal te spelen, kijk maar eens op deze link: CIDI framet minister Kaag en lieden als Wilders en Leon de Winter schuiven maar al te graag aan bij dit koor van rancune en desinformatie.

Sigrid Kaag is misschien wel een van de meest competente ministers is die zitting nam in het nieuwe kabinet. Ik ben heel benieuwd hoe de samenwerking tussen haar en Halbe Zijlstra, die - net als ik - wel eens in het buitenland geweest schijnt te zijn.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Mevrouw Kaag heeft in haar huis een foto hangen waarmee zij samen met Arafat op de foto staat, en dat is natuurlijk geheel iets anders dan als politicus elkaar de hand te schudden voor het oog van de wereld.

In dat interview van 1996 in Buitenhof citeert Sigrid Kaag niet de Israelische demonstranten maar verwoordt duidelijk haar eigen mening over en van Netanyahu.
Als ze destijds dergelijke woorden over de Hamas of Hezbolah leiding zou hebben geuit, zou haar VN loopbaan ten einde zijn geweest. Een echte diplomaat zou deze woorden nooit heben geuit, en zeker niet fungeren als woordvoerder voor politieke tegenstanders.

En inderdaad haar dochter twittert “Marwan Barghouti for president” en de misdaden van deze man liegen er niet om. Hier ligt natuurlijk een taak van de ouders, om hun kinderen te behoeden voor de gevaren van dit nieuwe medium.

Citaat
"Haar Palestijnse man, Anis al-Qaq, was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Dat was in een tijd dat zijn baas Yasser Arafat opdrachten gaf om terreuraanslagen te plegen. Dat kan betekenen dat haar man persoonlijk de hand in terreur heeft gehad."

De beeldvorming van Arafat als de vader van het moderne terrorisme zal de heer Nuy zeker niet tegenspreken neem ik aan, en iedereen die met hem samenwerkte gedurende zijn regime zal net zo corrupt zijn geweest als Arafat zelf. Ook dat zal de heer Nuy niet tegenspreken neem ik aan.

enno nuy zei

U bent weer eens extreem voorspelbaar. Ik schrijf iets over Israel en hup: daar bent u. En u doet gewoon mee aan het framen door Likud, CIDI, Wilders en de Winter. Ik wens u er veel succes mee.

Anoniem zei

In het door de heer Nuy zo vaak geprezen NRC dagblad, staat een artikel van Maarten Boudry en Steije Hofhuis " Linkse feitenvrije wetenschap ging aan Trump vooraf" waarin op voortreffelijke wijze een beeld wordt geschets van de wijze waarop vooral links omgaat met feiten en wetenschap, die hen niet welgevallig is.

"Kaag zou thuis een foto hebben hangen waarop zij te zien is met een lachende Arafat.Maar er zijn genoeg foto's te vinden van Netanyahu die lachend met Arafat op de foto staat". Dit citaat van de heer Nuy zou je als een duidelijke vorm van gelegenheidsrelativisme kunnen beschouwen, op de foto met een terrorist en dictator, niet voor geschiedkundige redenen, maar prominent in de huiskamer, als morele steun voor Arafat zijn misdadige beleid tegenover de Palestijnse en Joodse bevolking.

Het goedpraten daarvan door de heer Nuy "Netanyahu die lachend met Arafat op de foto staat," toont aan, dat zelfs de heer Nuy ergens nog enig realistisch besef van geldende normen en waarden lijkt te bezitten, dat hij helaas met een drogreden weer teniet doet.