maandag 18 februari 2019

Akkerman stelde hevig teleur...


...en dat gold ook voor de rest van zijn band gisteravond in Luxor Arnhem. Met uitzondering van Anton Goudsmit, dat is tenminste een gitarist met een heel eigen geluid en een aanstekelijke performance. Het werd een wel heel erg matig concert met een tamelijk beroerd geluidsbeeld, wat die mixer aan het doen was, ik weet het niet maar een echt acceptabel geluid wilde het maar niet worden. Nu heb ik Akkerman vaak genoeg zien spelen om te weten dat hij echt een goede gitarist is maar gisteren bakte hij er maar bar weinig van, laten we zeggen dat het allemaal uiterst ongeïnspireerd overkwam.


Aangevuld met een zangeres en een zanger maar ook dat mocht niet baten, zo best waren ze niet. Een heel magere versie van Summertime en nog slechtere van Purple Haze en All along the watchtower, nee het was niet om aan te horen. Topgitaristen?


Gauw vergeten dus. Neem eens de tijd en kijk naar de video van Jakob Bro in mijn vorige post. Schitterende muziek van rasmusici die spannende muziek maken, ik zou er met genoegen een paar uur naar staan kijken, ook al protesteren knieën en voeten steeds vaker, steeds sneller.

Geen opmerkingen: