dinsdag 6 februari 2024

Boeren zijn terroristen maar wie gaat ze stoppen?

 

Kijkt u nou eens naar onderstaand filmpje en bent u dan niet met mij eens dat deze Mark van den Oever een nare misantroop is die erop los liegt en zijn hand niet omdraait voor een dreigement meer of minder. Overal in Europa gaan de boeren de weg op en natuurlijk is het hun goed recht om te protesteren. Maar waarom stichten ze overal branden en dumpen ze zwaar of giftig afval op de openbare weg. Waarom uiten ze overal in Europa onzinnige dreigementen en schelden ze iedereen die er net even anders over denkt uit voor rotte vis en wat al niet? Onze nationale troetelmadam, de boerenmascotte weigert afstand te nemen van de woorden van Mark van den Oever omdat "de boeren ook verschrikkelijke dingen worden aangedaan". 

Moet u eens proberen afval op de openbare weg te dumpen omdat u het ergens niet mee eens bent. U wordt onmiddellijk vastgenomen en voor de rechter gebracht. De boeren komen overal maar mee weg. Ik roep de regering op, en dat niet bepaald voor het eerst, nu eens op te treden tegen deze boerenterreur. Het lijkt wel alsof niet één politieman het op durft te nemen tegen een boer die de wet overtreedt. Ik kan u nauwelijks nog beschrijven hoezeer ik walg van al die boeren en hun medestanders. Argumenten zijn zinloos gebleken.


De werkelijke schuld ligt natuurlijk bij onze politici, Rutte voorop. Een geweldloze klimaatactivist wordt onmiddellijk opgepakt en voor de rechter gebracht zodra die uit protest op een weg gaat zitten maar een brandstichtende boer die onder het uitroepen van de ergste dreigementen giftig en gevaarlijk afval op de openbare weg dumpt wordt geen strobreed in de weggelegd. Dit is het failliet, het morele failliet van een rechtvaardige samenleving die is gebaseerd op solidariteit. Het is om moedeloos van te worden!

Geen opmerkingen: