zondag 5 april 2020

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...


...wie is de grootste idioot van het hele land? Nou, beste lezer, ik heb hem gevonden hoor en nee, ik doel hier nu eens een keer niet op Geert Wilders of Thierry Baudet. Nee, met afstand de grootste idioot van Nederland is Robert Jensen. Kijkt u eens naar de video hieronder en vraag u dan af of ik gelijk heb.


Je weet al meteen wat voor vlees je in de kuip hebt, als je naar zijn logo kijkt: zijn naam tegen de achtergrond van de nationale vlag. Je instinct waarschuwt je onmiddellijk: pas op voor nationalistische warpraat. En als hij klaar is met zijn tirade krijgen we onheilspellende muziek te horen waaroverheen een voice-over de omineuze kletsika-zin uitspreekt: "wees geen slaaf van andermans agenda en breek los uit de maalstroom der meeloperij en trek samen met Jensen ten strijde voor een eerlijk geluid". En als je zijn gezicht ziet ben je er eigenlijk ook wel meteen uit: dit is de kop van een waanzinnige. Het valt niet mee om hier drie kwartier naar te kijken. Toch heb ik dat gedaan, voor u. En dit is wat ik voor u optekende:


Vrijheid is belangrijker dan veiligheid , dat je niet overgenomen wordt door iets of iemand, nu in Europa hebben we geen vrijheid meer, zogenaamd voor de vrijheid! Vanwege een virus (RJ loopt steeds roder aan), we zijn overgenomen door iets.... een virus? Dat is de grootste bedreiging? Er heeft een oorlog plaatsgevonden en we hebben alles opgegeven (RJ ontploft bijna) Als je naar buiten gaat wordt je gearresteerd, in elkaar geslagen! Aan politici hebben we niets! We zijn overgenomen, we zijn binnengevallen, we hebben ons laten opsluiten! (RJ slaat de handen voor de ogen) De machtsgreep die in Europa gepleegd is, we worden alleen maar bang gemaakt (RJ goochelt met statistieken en bezweert ons dat er maar een paar doden zijn gevallen, op zoveel miljoen mensen, waar gaat het over?) We zouden twee dingen moeten doen roept RJ uit: sluit alle berichtgeving van de media en sluit Wall Street. Europa is overgenomen! (RJ trekt een gezicht alsof hij zich nauwelijks kan voorstellen wat er allemaal gebeurd is) En dan komt het hoge woord eruit: de wereldregering heeft ons overgenomen, De Nieuwe Wereldorde! En wie zijn dat dan, die Nieuwe Wereldorde? Dat laat RJ ons ook zien: dat zijn de globalisten die overal met hun vingers achter zitten, die aan alle touwtjes trekken. In de eerste plaats de globalist Bill Gates (RJ: Bill Gates zegt letterlijk dat vaccinaties er zijn om de wereldbevolking omlaag te brengen, ja hij geeft daar wel een andere spin aan maar toch en o ja, hij is ook aandeelhouder in Pirbright dat een vaccin tegen Corona ontwikkelt) , in de tweede plaats de Trumphater Bloomberg en op de derde plaats ook al zo'n Trumphater George Soros (RJ: ik vraag me bij heel veel dingen af, waar komt dit vandaan en dan zitten er de vingerafdrukken van George Soros op) Je hebt, aldus RJ, waarheid, leugens en statistieken en hij bedoelt hier een oplopende reeks van onbetrouwbaarheid en hij laat statistieken zien van de Johns Hopkins Bloomberg Institute en dus heeft hij nu bewezen dat Bloomberg overal achter zit! De cijfers uit Amerika en Europa zullen wel kloppen, vermoedt RJ maar de cijfers van de rest van de wereld zijn natuurlijk onzin. En opnieuw citeert RJ George Soros om uit te roepen: Hij wist het! Hij wist wat er aan zat te komen. En wat dacht u van Bob Iger? Die gaat zomaar opeens weg bij Disney, niks aan de hand en hij gaat weg. Ik zeg u, hij wist het ook! En wij laten ons bang maken voor een paar doden, zijn nog bejaarden ook. Ik zeg u, het is gewoon een griep en het is echt niet zo dat bij iedereen de longen exploderen, dat gebeurt er maar bij een paar! Ik heb ook Corona gehad, vast en zeker, u vermoedelijk ook en dan komt zijn grote uitzwaaier: het zijn de corrupte media, ze hebben ons eronder, tot morgen, blijf wakker!


Op 17 maart was deze video 462.519 keer gedeeld. Robert Jensen heeft 81.700 abonnees. Ik vermoed zo, nee ik ben ervan overtuigd dat Robert Jensen deze google statistics volledig vertrouwt. Het is niet best gesteld met ons land wanneer zoveel mensen naar deze rattenvanger, deze Trumpaanhanger kijken.



Geen opmerkingen: