zaterdag 21 oktober 2017

Freedom's Safest Place | The Ultimate InsultKijk hier naar, dit is de NRA, dit is Neanderthal America. Omineus, bedreigend en meer dan levensgevaarlijk! Deze Dana Lousch treedt op als spreekbuis voor de NRA en ze wordt Special Assistant to the Executive Vice President for Public Communication genoemd. High ranked dus. Je kunt op NRATV wel meer van haar filmpjes vinden. Ze belichaamt door haar houding en dictie als geen ander het begrip 'haat'. En voor dreigementen schrikt ze ook bepaald niet terug. Ze kleurt nog binnen de lijntjes hoor, ze zijn bij de NRA slim genoeg om zich niet de belangstelling van een of andere hardnekkige officier van justitie op de hals te halen.
Dana Loesch heeft inmiddels een aantal tweets gepubliceerd waarin ze tegen haar geuite bedreigingen citeert. Ze zegt dat ze vanwege die dreigementen moet verhuizen. Ik walg van iedereen die een ander meent te mogen of kunnen bedreigen. Het is, onder alle omstandigheden, de slechtst denkbare reactie. Maar voor Dana Loesch geldt wat mij betreft wel: you reap what you sow.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Het socialisme heeft in de afgelopen eeuw in diverse hoedanigheden laten zien het ultieme kwaad in zich te dragen, en de waarschuwing hiertegen is dan ook gebaseerd op reƫle veronderstellingen, namelijk dat het neomarxisme zich verraderlijk in de sociaal democratische partij die de Democraten tot voor Obama nog kon worden genoemd heeft genesteld. Deze huichelachtige tactiek is destijds door Lenin bedacht, om het vertrouwen te winnen moeten de communisten toewijding en eerlijkheid voorwenden en tegelijkertijd de beginselen van de organisaties afwijzen, de leiders verdacht maken en als het mogelijk is, de plaatsen van de leiders innemen.

enno nuy zei

U moet een zwaar leven hebben, overal een samenzwering in te zien.

Anoniem zei

De heer Nuy lijkt nog steeds niet in de gaten te hebben, dat de reactie(s) niet voor hem bedoelt zijn. Het is immers verspilde energie om lieden die hun innerlijke zelfstandigheid hebben ingeruild voor dogmatische volgzaamheid nog serieus te nemen.

enno nuy zei

Als u mij niet serieus neemt, waarom hier dan wel steevast onzinreacties achterlaten? Uw redenatie volgend moeten dat paarlen voor de zwijnen zijn. Waarachtig, u kunt uw tijd wel beter besteden!

Anoniem zei

Het publiekelijk rechtvaardigen van geweld tegen deze mevrouw door de heer Nuy laat vooral zijn ware gezicht zien. Ten aanzien van Baudet en Wilders zien we reeds lange tijd een soortgelijk wensdenken bij de heer Nuy.
Maar over de knokploegen van GroenLinks “Antifa” daar zwijgt de heer Nuy over, geen enkele kritiek op het geweld van deze beweging.
In de Verenigde Staten reeds een echte Groenlinks professor die het geweld van Antifa als noodzakelijk en legitiem beschouwd, en zelfs oproept om politiemensen te vermoorden.

Mike Isaacson Antifa geweld is noodzakelijk en politiemensen mogen vermoord worden

enno nuy zei

U kunt niet lezen en nuances zijn aan u niet besteed.