woensdag 18 november 2020

Alfred Vierling

 

Alfred Vierling (1949) studeerde rechten en politicologie in Leiden. Hij was al snel actief in de Centrum Partij en heeft zich door de jaren heen sterk gemaakt voor een van smetten vrij Europa, een voornamelijk blank Europa zullen we maar zeggen. Met die Centrum Partij is het nooit wat geworden maar het gedachtegoed is sindsdien wel heel wat salonfähiger geworden met Wilders en Baudet. We zullen maar zeggen dat Janmaat zijn tijd vooruit was.

Ik zou er heel wat meer over kunnen zeggen maar laat dat hier maar achterwege. Alfred Vierling schijnt meerdere reportages gemaakt te hebben maar die zijn niet meer te traceren. Wel een interview met Horst Mahler uit 2003 en dat wil ik hier graag laten zien in vervolg op mijn vorige post. Vierling blijkt een op het eerste oog sympathieke gast en spreekt verrassend goed Duits, wel met een dik Hollands accent maar dat is alleen maar vertederend. Vierling is ook bepaald niet dom, netzomin als zijn gesprekspartner Mahler. Ik kan en wil niet mee in hun theorieontwikkeling en gedachtenstroom. Mahler is er op een of andere manier van overtuigd dat Europa voorbestemd is voor de witte man, zoals hij ook gelooft dat de moslim en de Afrikaner hier eigenlijk ook helemaal niet willen zijn. Vierling denkt daar niet anders over.

Volg deze heren in hun gesprek en ontdek waar zij ontsporen. Diep in hun hart menen zij dat links en nationalistisch van nature bij elkaar horen. Mahler stelt ook met regelmaat dat hij niet van links naar rechts is bewogen maar dat het nationaalsocialisme naar de aard van de beweging een linkse beweging was. Zij geloven er ook vast in dat de linkse beweging zich te eniger tijd zal bekennen tot de xenofobie van de Centrum Partij en de NDP waarin Mahler actief is.

Mahler is vorige maand vrijgekomen maar hij wordt opnieuw aangeklaagd wegens racisme en antisemitisme. Zelf heeft hij meerdere keren verklaard dat hij joodse wortels heeft. Hoe het een met het ander te combineren is, hoe je joods kunt zijn en de Holocaust kunt ontkennen? Daar heeft Mahler vast wel een doorwrochte argumentatie voor.

U kunt op YouTube ook een lezing vinden die Vierling hield voor het rechtsradikale Erkenbrand, u moet er maar eens naar kijken. Daar laat Vierling zich van zijn  minder aangename kant zien. Hij noemt moslims 'lagere levensvormen' en met Mahler zit hij te dagdromen over de onvermijdelijke gedwongen remigratie van moslims en Afrikanen. Afin, u komt zelf wel tot uw oordeel. Merk op dat Vierling het in 2003 ook al over 'boreale volken' had. Wedden dat Baudet deze video goed heeft bestudeerd?


1 opmerking:

alfred vierling zei

Dank voor aandacht. Een meegaand tweegesprek voeren met iemand die elders geen forum vindt impliceert nog geen overeenstemming. Andere tweegesprekken zoals met thans wijlen Guillaume Faye in het frans, zelf wel in end ondertiteld, met David Duke in engels en met prof Pavel Tulaev in engelse en schuchter russische versies zijn inmiddels hersteld te vinden op www.alfredvierling.com onder video audio knop.
Jammer dat u de hoodstellingen van Mahler heeft geocculteerd commentaar op de gesprekken kunnen naar alfred.vierling@gmail.com