woensdag 25 november 2020

Cliteur trekt het niet meer

 

Hij kan de motivatie niet meer opbrengen, zegt hij. Na een weekendje gedonder al geen motivatie meer? Is Cliteur een watje of speelt er iets anders? Ik denk eerder dat hij het vege lijf en zijn wetenschappelijke status wil redden door fluks het zinkende schip te verlaten nu Baudet en Hiddema van het toneel moeten verdwijnen en de kans groot is dat Otten de vrijvallende zetel kaapt. Ik verheug me er nu al op: Baudet en Otten broederlijk naast elkaar in de Tweede Kamer!

Maar wat echt diep treurig is, is het feit dat ook Cliteur geen afstand meent te hoeven nemen van de misselijkmakende geluiden uit de gelederen van JFvD, de club die, zoals u weet, onder leiding staat van Freek Jansen. Cliteur probeert die reuring terug te brengen tot een paar appjes die niets van doen hebben met waar de partij voor staat.

Dat mag zo zijn, Paul Cliteur maar waarom werden de leden die zulke onsmakelijke appjes aan de kaak stelden dan de partij uitgeflikkerd? Waarom werden degenen die dat donkerbruine gedachtegoed de wereld in stuurden dan gepromoveerd? Waarom duld je louche volk in je gelederen dat er alleen maar op uit is jouw club naar Erkenbrand toe te duwen? Waarom accepteer je het schaamteloze huilie huilie argument van Baudet over 'trial by media'? Paul Cliteur trekt het niet meer. Paul Cliteur is een angsthaas.

Geen opmerkingen: