woensdag 17 november 2021

Forum vertegenwoordigt de volstrekte gekte...

 

... en dat is levensgevaarlijk. Forum-kamerlid van Houwelingen tegen de heer Sjoerdsma van D66: "De misdaden van de heer Sjoerdsma zijn ook niet te vergelijken met een bepaalde periode omdat ze onvergelijkbaar zijn. Ze zijn op een wereldwijde schaal, zoals we van de globalisten nu kunnen verwachten. U moet zich diep en diep schamen. En uw tijd komt nog wel. Er komen tribunalen."

Wanneer dit soort taal in ons parlement schering en inslag wordt, strijk en zet is (en daar begint het toch echt op te lijken) dan zijn we niet ver verwijderd van taferelen zoals op 6 januari van dit jaar in Washington. Er zijn nu eenmaal hele volksstammen die dit soort taal alleen maar toejuichen. Zelf gaan ze nog wel een paar stappen verder.

Baudet doet ook zijn uiterste best de commotie rond de besluitvorming over hoe op te treden tegen de pandemie uit te leggen in termen van de Holocaust. De antivaxxers zijn de nieuwe joden. Als het allemaal niet zo diep treurig was, zou je erom moeten lachen. Wat een gruwel dat dit soort lieden door heeft kunnen dringen tot ons parlement.

Geen opmerkingen: