maandag 8 mei 2017

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Atheïsme manifesteert zich hier vooral als een bekeringsreligie, die anderen tracht te overtuigen van hun geloof. De tekst op de foto moet suggereren dat atheïsten in de geschiedenis massaal zijn vervolgd, en dat is een leugen.
Hiertegenover staat het gegeven dat het Atheïsme de dodelijkste ideologie in de geschiedenis van de mensheid kan worden genoemd.

‘Er zijn 28 landen in de wereldgeschiedenis met een regime dat bemand werd door 98 verklaarde atheïsten, van wie meer dan de helft betrokken was bij massamoordachtig praktijken zoals die van Stalin en Mao. De totale body count voor de jaren 1917-2007 komt op ongeveer 148 miljoen doden door toedoen van 52 atheïsten, dat is drie keer zoveel als alle mensen die gedood zijn door oorlog, burgeroorlog en gewone misdaden in heel de twintigste eeuw bij elkaar opgeteld.’

https://godenenmensen.wordpress.com/2012/11/19/atheisme-is-de-dodelijkste-ideologie-in-de-geschiedenis/

enno nuy zei

Dit is werkelijk te dom voor woorden. U leeft inderdaad in een compleet ander universum. Ik wens u er veel plezier en geluk.

Anoniem zei

Het hedendaagse atheïsme wordt voornamelijk in islamitische landen in die mate bedreigt, dat je kunt spreken van gevaar voor eigen leven.
Maar in de historie is er geen sprake van dat het atheisme ooit massaal vervolgt is, want ze bestonden eenvoudig niet als ideologische beweging.
Door middel van geschiedsvervalsing proberen nu hedendaagse atheïsten een historische slachtofferrol voor henzelf te creëren.
http://denachtwakers.nl/2016/02/29/atheistischegeschiedvervalsing/