zondag 7 mei 2017

Pricktator Trump


Trump heeft een onderzoek gelast naar uitlatingen van late night show host Stephen Colbert. In een hilarische tirade noemde Colbert Trump een prictator en sprak the great leader aan op zijn inconsistente gedrag.
Trump, die graag de hele wereld en de Amerikaanse pers in het bijzonder mag schofferen, is niet gediend van kritiek en heeft een onderzoek gelast. So much for the freedom of speech!


Klik op de volgende link om de heerlijke tirade van Colbert te zien. Van dat onderzoek horen we natuurlijk nooit meer iets. Geen rechter in Amerika die zich daar de vingers aan zou willen branden. occupydemocrats.com/2017/05/05/trump-just-launched-investigation-stephen-colbert

1 opmerking:

Anoniem zei

Herkend de heer Nuy niet zijn eigen inconsequentie. Hij veroordeelt alles wat Trump aan uitlatingen doet, om vervolgens dezelfde uitlatingen van anderen gericht tegen Trump toe te juichen.
Hetzelfde verhaal over Obama, die hij verwijt in strijd met zijn eigen principes veel geld te ontvangen voor een interview. Maar zo schrijft Nuy "Trevor Noah is behalve heel erg geestig, wel een beetje lankmoedig jegens Obama".
Lankmoedig, is een eufemisme voor het goedpraten daarvan, met wel heel erg openlijke zwart wit argumenten.

Maar waarom Obama de maat nemen in zijn privé leven als ambteloos burger. En waarom moet Obama zich verantwoorden aan o.a. Bernie Sanders en Elisabeth Warren die zich steeds nadrukkelijker als een extreem linkse stroming in de Democratische partij manifesteren. Misschien is dit wel door Obama een duidelijk signaal aan die extreem linkse tea party in de democratische partij waarin hij zich distancieert van die gevaarlijke stroming.