woensdag 21 augustus 2019

Groenland bewijst hoe onvoorstelbaar gestoord de Amerikaanse president is.


Trump zegt een bezoek aan Denemarken af omdat het land niet wil praten over de verkoop van Groenland. Men kan zich afvragen hoe legitiem het is dat Groenland onderdeel is van Denemarken. Als de status van dat land al zou moeten veranderen, dan zou Groenland een volstrekt autonome natie moeten worden.

Dat de Amerikaanse president serieus denkt dat hij landen kan opkopen wanneer ze mineralen en grondstoffen bezitten waar hij belangstelling voor heeft, toont alleen maar aan dat deze man volslagen idioot en stompzinnig is. De Amerikanen zouden zo'n president af moeten zetten.

En wie nog vol wil houden dat deze president compos mentis is, is al even gestoord als de man zelf. We weten inmiddels: Trump doesn't take no for an answer. Zijn gekte is zonder weerga en zonder einde. Wat staat de wereld nog te wachten met deze schertsfiguur die door een wrange speling van het lot de machtigste man op aarde werd?

2 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
enno nuy zei

De reactie werd verwijderd omdat die door iemand werd gepost die anoniem wenste te blijven. Niet omdat deze anonieme idioot mij ervan beschuldigde op te roepen tot het vermoorden van president Trump. Hij wenste mij alle aandacht van de AIVD toe. Tja...