dinsdag 27 augustus 2019

Overtreffende trap in stompzinnigheid


Waarom gooien we geen atoombom op beginnende orkanen? Dan kunnen we ze daarmee onschadelijk maken. Dat levert wat nucleair afval op maar we doen dat boven de oceaan, who cares? Maar nu de werkelijkheid: een tropische storm blaast evenveel windenergie rond als duizend Hiroshima-bommen. Je zou een orkaan uit kunnen schakelen door een half miljard ton lucht in het oog van de storm te pompen. Hoe je zoveel lucht rondgepompt krijgt, heeft nog niemand kunnen bedenken. Wie op de idiote gedachte kwam om orkanen onschadelijk te maken met atoombommen: why don't we nuke them? Driemaal raden.


3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
enno nuy zei

Anonieme reacties worden verwijderd. Trump heeft getwitterd dat hij dat dwaze idee nooit geopperd zou hebben. Maar hij is niet in zijn eerste leugen gestikt. Als vaststaat dat dit een broodje aap verhaal is, ben ik de eerste om dit te rectificeren.

enno nuy zei

Ik was de afgelopen weken in de Verenigde Staten en ook daar stond het verhaal van Why don't we nuke them in de kranten. Trump heeft het er maar bij gelaten, hij was te druk met het wijzigen van de Amerikaanse geografie nadat hij geheel buiten de werkelijkheid had gemeld dat de orkaan ook Alabama zou raken.