vrijdag 31 juli 2020

The USA is now officially a banana republic

Maanden geleden heb ik al voorspeld dat Trump zijn uiterste best zal doen de verkiezingen uit te stellen wanneer het tijdstip hem niet uitkomt. Nu is het dan zo ver. Er zijn nauwelijks woorden te vinden om te beschrijven hoe abject en verwerpelijk alleen al de gedachte aan uitstel is.Dit bewijst alleen maar dat Trump bang is de verkiezingen te verliezen. De Amerikaanse economie heeft een ongekend zware klap gekregen door de wijze waarop Trump met het Coronavirus is omgesprongen: het GDP is met 32,9 % gedaald, ongekend in de Amerikaanse geschiedenis. Normaal gesproken is het ondenkbaar dat hij de komende verkiezingen kan winnen.

In het filmpje hieronder laat Jesse Dollemore zien hoe de Republikeinen enerzijds het idee van uitstel afwijzen maar vooral hun uiterste best doen om Trump niet te desavoueren. Terwijl niets meer voor de hand ligt dan dat de Amerikanen Trump nu al het Witte Huis uitschoppen. Trump is de grootste en meest corrupte leugenachtige crimineel die ooit toegang tot het Witte Huis heeft gekregen, de Amerikanen hebben hem er zelf neergezet. Ze hebben van hun eigen land de meest bespottelijke banenrepubliek gemaakt!



In het filmpje hieronder ziet u hoe Trump zijn idee onderbouwt. De analyse van Brian Tyler Cohen is dat Trump donders goed beseft dat hij niet de macht bezit om de verkiezingen daadwerkelijk uit te stellen maar dat het hem er vooral om te doen is de uitslag van de verkiezingen bij voorbaat te ontkrachten en neer te zetten als fake and false.Hij zal vertrekken maar kan dat in zijn zieke geest dan met opgeheven hoofd doen omdat hij zal verklaren verkiezingen verloren te hebben omdat ze frauduleus waren.


Geen opmerkingen: