donderdag 22 september 2022

Aan welk virus is Baudet bezweken?

 

De walgelijke vertoning van Baudet gisteravond in het parlement leidt wat mij betreft maar tot één prangende vraag: door welk virus is deze man aangetast? BSE? Welke genetische mutatie heeft zich bij deze man voltrokken? Hij schijnt een dezer dagen vader te worden. Wat een afschuwelijk lot voor zo'n nieuwe boreling om in zo'n nest op te moeten groeien. 't Kwam op de aarde en droeg al zijn kruis!

De belangrijkste vraag wat mij betreft is hoeveel mensen straks bereid zijn hun stem op deze evidente dorpsgek uit te brengen. Je zou zeggen, verstandige mensen hebben hem wel in de smiezen. Maar ik ben er niet gerust op. Ik vermoed toch dat heel veel kiezers deze rattenvanger en zijn snotneuzen hun stem gunnen. We gaan het zien in maart volgend jaar.

Jammer dat de Kamervoorzitter er maar niet in slaagt substantie te vergaren, soevereiniteit uit te stralen, overwicht te laten zien. Je kunt slechts constateren dat ze by far de slechtste voorzitter van de laatste jaren is, zeg maar sinds Anouchka van Miltenburg, die was onovertroffen incompetent.

Geen opmerkingen: