maandag 13 augustus 2018

Blogger reageert niet

Ik wil wel vaker berichten hier achterlaten maar ondervind een probleem met het uploaden van zelfgemaakte foto's. Om een of andere duistere reden worden ze door de server geweigerd. Na het leegmaken van de cache en het verwijderen van cookies blijft het probleem zich voordoen.

Het forum van blogger geeft geen reactie! Iemand een idee hoe je dit op kunt lossen?

5 opmerkingen:

John Wervenbos zei

Kennelijk is het probleem inmiddels verholpen. Misschien probeerde je foto's in een formaat te uploaden die niet ondersteund worden door Blogger, zoals bijvoorbeeld, als ik het wel heb: .gif?

enno nuy zei

Nee, helaas is er nog niets opgelost, het gaat specifiek over foto's die ik zelf maakte. Vroeger kon ik die probleemloos uploaden maar nu niet meer. Ik kan nergens vinden of de grootte van het bestand nu opeens een probleem zou vormen. Foto's uit google/afbeeldingen leveren geen probleem op. Vanuit blogger wordt niet gereageerd. Jammer.

John Wervenbos zei

Probeer eens minder pixels, Enno. misschien gaat het dan wel.

John Wervenbos zei

En dat er niet word gereageerd door Blogger is niet netjes.

enno nuy zei

Ja, minder pixels heb ik wel overwogen maar dan gaat de kwaliteit van de foto's wel achteruit. Het vreemde is dat dat voorheen nooit een probleem was. Ik moet er maar mee leven, er zijn ergere dingen.