vrijdag 10 augustus 2018

Het hemd is nader dan de rok


Wat zegt Trump over migranten die hun familie over laten komen om ze via zo'n kettingmigratie (Trump's own words) te laten nationaliseren:"CHAIN MIGRATION must end now! Some people come in, and they bring their whole family with them, who can be truly evil. NOT ACCEPTABLE!"

Zijn eigen Melania kon een  Amerikaans paspoort krijgen dankzij haar echtgenoot, vanwege uitzonderlijk talent. Zij heeft nu haar ouders over laten komen en die doen precies wat Trump niet wilde. Ze krijgen een Amerikaans paspoort maar let op: they can be truly evil.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Trump heeft volkomen gelijk, elke aanvraag om genaturaliseerd te kunnen worden moet per geval worden beoordeeld. Dat is de strekking van zijn gewenste verandering van die wetgeving.
En linkse mensen hebben natuurlijk helemaal geen recht van spreken, al menen ze van wel. U heeft GroenLinks gestemd, met de wetenschap dat één van de machtigste mannen in GroenLinks in 1979 een bedankbriefje voor zijn steun aan het bewind van Pol Pot ontving, van de grote leider zelf. U weet wel Pol Pot de man die twee miljoen Cambodjanen heeft vermoord.

Anoniem zei

U bedoelt natuurlijk Paul Rosenmöller.

http://luxetlibertasnederland.blogspot.com/2011/06/paul-rosenmoller-pol-pot.html
https://nl.wikipedia.org/wiki/Paul_Rosenm%C3%B6ller
Citaat uit zijn Wikipedia lemma:

Periode bij Groep Marxisten-Leninisten
Van 1976 tot 1982 was Rosenmöller lid van de maoïstische Groep Marxisten-Leninisten/Rode Morgen (GML). Tussen 1981 en 1982 was Rosenmöller bovendien bestuurslid bij de GML. De GML streefde naar een communistische staat in Nederland en steunde verschillende communistische regimes in het buitenland. Zo werden bijvoorbeeld de moordpartijen van de Rode Khmer in Cambodja in het partijblad van GML ontkend. De GML stuurde in 1979 bovendien een steunverklaring aan Pol Pot, die hierop reageerde met een dankbrief waarin hij de solidariteit van GML "een grote aanmoediging voor ons volk en onze strijders"[1] noemde. GML heeft in deze periode ook gecollecteerd voor het regime van Pot.[2] In een interview met de Haagse Post verklaarde Rosenmöller in 1979 dat Nederland ook van Mao "ontzettend veel [kan] leren". Hier voegde Rosenmöller nog aan toe: "Van wat [Mao] geschreven heeft ook. Wat hij in de praktijk heeft gebracht in China – dat is gewoon een voorbeeld, en nog steeds vind ik". In 1976 reist Rosenmöller af naar de Socialistische Volksrepubliek Albanië, een communistische eenpartijstaat. Hier wil hij leren hoe het communisme in Nederland doorgevoerd kan worden. Onder meer HP/De Tijd[3] en Villa Media[4] bekritiseerden Rosenmöller om zijn communistische verleden. Hierbij werden met name geweldbereidheid van de GML en de steun aan communistische dictators belicht.

enno nuy zei

Tja...