zaterdag 22 oktober 2022

KNVB: de ultieme lafheid

 

Twee aanvoerders van eredivisieclubs weigeren de One-Love-band te dragen en de KNVB is om: ze stoppen met deze actie om ongelijkwaardigheid op elk willekeurig niveau, in elk willekeurig segment van onze samenleving tegen te gaan. De KNVB achtte het niet eens nodig of fatsoenlijk om eerst even haar eigen Commissie Mijnals te raadplegen. Commissielid Marjan Olfers maakte gisteravond in Nieuwsuur op een uiterst correcte wijze gehakt van deze KNVB. 

Als ik de coach van Feijenoord was zou ik Kökcü onmiddellijk de aanvoerdersband ontnemen. U zag ongetwijfeld ook hoe hij na afloop van die wedstrijd naar het vak met merendeels Turkse fans sprintte om zich klimmend in de hekken helemaal te laten gaan, schreeuwend, de vuisten gebald. Misselijkmakend gedrag is dat. Kökcü is een aardige voetballer maar voor de rest een schande voor de sport en dit land.

Maar wat een stelletje onvoorstelbare lafbekken daar bij de KNVB. Wat voor gasten zitten daar? In ieder geval hebben ze geen idee van de rol en de impact van voetbal in onze moderne samenleving. De KNVB geeft ons allemaal een vette dikke middelvinger. Het is te walgelijk voor woorden!

Geen opmerkingen: