maandag 14 november 2011

PVV laat zien wat 'onafhankelijk' betekent


Lombard Street Research is dus het bureau dat voor de PVV gaat onderzoeken wat de kosten zullen zijn van een terugkeer naar de gulden. Dit bureau staat bekend als een serieus en gedegen onderzoeksinstituut met gerenommeerde opdrachtgevers. Ook is van dit bureau bekend dat men bepaald geen voorstander is van de Euro, de munt waarvan men daar ten kantore meent dat die grote schade heeft aangericht aan in ieder geval de Britse economie. Kijk maar eens op de volgende link: http://nos.nl/video/313424-pvvonderzoek-onderleiding-van-fervent-euroscepticus.html.
Hoe je het ook wendt of keert, dit is natuurlijk geen schoolvoorbeeld van onafhankelijk onderzoek. Kun je in alle ernst verwachten dat de Britse onderzoekers in opdracht van een Nederlandse politieke partij opeens tot heel andere adviezen en opvattingen zouden komen dan zij eerder aan de regering in Londen hebben overgebracht?
Wanneer zullen de PVV-stemmers gaan inzien dat hen een rad voor ogen wordt gedraaid? Ik vrees dat daarvoor de door de PVV aangerichte schade nog niet groot genoeg is. Nog lang niet groot genoeg. Moge het kabinet Rutte gauw struikelen zodat we snel verkiezingen hebben waardoor de PVV de grootste partij zal worden opdat het kabinet Wilders zo spoedig mogelijk aan kan treden en opdat de Verelendung zijn historisch werk kan doen. De beker die leeg moet en de zure appel maar in vredesnaam, wat voor ellende en vooral hoeveel schaamte staat ons nog te wachten?

1 opmerking:

Marius zei

Er staat ons zoveel schaamte te wachten als we zelf oproepen.