maandag 7 september 2015

Race to the bottom


Al langere tijd heb ik ernstige twijfels over Hillary Clinton als president van de VS. Hoe krijg je het bedacht om je persoonlijke e-mailaccount te gebruiken voor je werkzaamheden als minister van buitenlandse zaken? Dat lijkt mij op zijn zachtst gezegd dom. Maar in ieder geval onvergeeflijk.


Donald Trump gaat nog voor grote verrassingen zorgen. Een volstrekt ongeleid projectiel die haarfijn aanvoelt wat hij wel en vooral niet moet zeggen om de gunst van de kiezers te verkrijgen. Maar of het mogelijk is de hoofdprijs binnen te halen van de VS zonder de steun van de latino-stem, valt toch ernstig te betwijfelen. Lukt hem dat inderdaad niet, dan is Trump dommer dan Clinton.


Maar het absolute dieptepunt wordt gerealiseerd door Sarah Palin die zich naar verluidt mag verheugen over ruime sympathie van Trump, die in haar een ideale minister voor zijn kabinet ziet. Klik maar eens op de volgende link Palin, dumb, dumber & dumbest


Maar zo dom zullen die Amerikanen toch niet zijn? Wie zou Palin wat stompzinnigheid betreft naar de kroon willen steken? Een heel volk van 320 miljoen mensen? Om maar eens iemand te parafraseren: Dat kan niet waar zijn!

Geen opmerkingen: