zaterdag 16 september 2017

Rede von Dr. Alexander Gauland beim Kyffhäusertreffen am 2.9.2017



In de 15de minuut van deze rede doet Gauland zijn uitspraken over de trots op Wehrmachtsoldaten uit de twee Wereldoorlogen in de vorige eeuw. Hoor het enthousiasme van het publiek. Daarnaast refereert Gauland meerdere keren aan het Kyffhauser Denkmal waar de nazis ook al zo van onder de indruk waren. Vreemd om nu mee te maken dat de AfD onder Gauland enorm stijgt in de peilingen en verontrustend dat dat geschiedt op basis van zulke duistere geschiedenissen en het appelleren aan nationale trots in weerwil van het nazi-verleden, dat door Gauland moeiteloos onder het tapijt van de geschiedenis wordt geveegd.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

De groei van zogenaamd rechts zoals links dit graag omschrijft wordt met name veroorzaakt door grote onvrede over het wegkijken en negeren door de huidige politiek van de existentiële bedreiging die de Islam voor hen betekend. Overheersing door demografie en terreur, met collaboratie van de linkse beweging, dat is het beeld die de Duitse maar ook Nederlandse bevolking steeds duidelijker beginnen te herkennen.

De Duitse cultuur is natuurlijk niet het Nationaal Socialisme, zoals de Marxisten deze trachten te schilderen, in hun ijver om de cultuur en religie ook daar de nek om te draaien. Immers religie en cultuur zijn opium van het volk volgens de marxisten.

De merkwaardig lijkende symbiose tussen de linkse beweging en de Islam, heeft vooral zijn achtergrond in de gemeenschappelijke haat tegen de Joden.

Rote armee fraktion

enno nuy zei

Moet u ook eens uitleggen waarom mensen die zich verzetten tegen immigratie kennelijk zo ontvankelijk zijn voor het duistere rechtsradikale verheerlijken van het nazi-verleden door een monument van Duitse mythevorming op de voorgrond te plaatsen en opeens, zonder enige directe aanleiding daartoe, over Soldatenstolz te beginnen. Overigens kennen we dat geluid in Nederland ook. Ene Thierry Baudet heeft het daar ook geregeld over (zonder de nazi-component uiteraard).
U voelt u kennelijk goed thuis in het gezelschap van Gauland en Baudet hetgeen uw recht is natuurlijk. Maar uw misselijkmakende jodenhaat moet u buiten dit soort discussies houden, het laat alleen maar zien hoe u zelf in elkaar steekt. Ik althans word daar niet vrolijk van.

Anoniem zei

De heer Nuy associeert schaamteloos Baudet met het antisemitisme, om zich vervolgens aan de associatie van links met het antisemitisme te storen.
En dat terwijl de bewijzen van structureel antisemitisme in de Marxistische entiteiten als feit van algemene bekendheid niet eens meer hoeft te worden aangetoond.

Stel dat dit Geert Wilders was geweest, hoe zou de linkse beweging dit hebben uitgebuit.

enno nuy zei

Niet alleen lukt het u niet een foutloos stukje tekst af te leveren, evenmin bent u in staat een tekst goed te lezen. En waarom u er GW bij haalt is me een groot raadsel.

Anoniem zei

Volgens de heer Nuy zijn mensen die tegen massa immigratie zijn nogal ontvankelijk voor rechts-radicale ideeën, om vervolgens dat te associëren met het Nationaal Socialisme.
Schuldig door associatie dus.

Maar hoe zit het met de ideologische wortels van zijn eigen partij.
Is hij vergeten dat dat GroenLinks jarenlang de spreekbuis van socialistische terreurstaten is geweest. Dat Paul Rosenmöller zelfs nog een bedankbriefje heeft ontvangen van Pol Pot.

enno nuy zei

U draait overal omheen en ook nu bewijst u weer eens een tekst niet te kunnen lezen en doorgronden. Niet een vraag met een wedervraag beantwoorden maar gewoon reageren op een vraag die u gesteld wordt. Dat noemen we 'goed fatsoen'. Wat mij betreft stopt hier de meningsuitwisseling die maar geen discussie wil worden.

Anoniem zei

Als er iemand omheen draait, dan is het natuurlijk wel mijnheer Nuy.
Mijheer Nuy etiketteert iedereen, maar legt zelf geen verantwoording af voor zijn eigen politieke keuze. Groen Links heeft een fascistische achtergrond, die de democratie jarenlang heeft afgewezen, en geweld tegen andersdenkenden een geoorloofd middel vond.
Zelfs nu steunt Groen Links het socialistische bewind in Venezuela.
Een bewijs dat aantoont dat de ideologie van het geweld als middel nog steeds door Groen Links wordt omarmt.
En je mag toch verwachten dat de vriendelijke bejegening door zelf verklaart Marxist Rutger Groot Wassink met de voorman van de NVU bij Groen Links de wenkbrauwen heeft doen fronsen.

Eenmaal een Nationaal Socialist altijd een Nationaal Socialist is het mantra van de linkse kerk, maar dat geld ook voor hun eigen ideologische wortels, al zien ze dat zelf geheel anders

enno nuy zei

u bent daadwerkelijk gestoord. Deze post is hiermee afgesloten. Nieuwe reacties worden verwijderd.