dinsdag 5 mei 2015

De bijbel als Mein Kampf


Mein Kampf is een verboden boek, het is alleen kruip door sluip door te verkrijgen ofschoon de tekst integraal op Internet te vinden is. Baptist Steven Anderson geeft zijn eigen interpretatie van de bijbel en kijk eens op de volgende link hoe dat uitpakt: Steven Anderson's Mein Kampf

In de handen van zulke idioten als Steven Anderson, zou ook de bijbel verboden moeten worden. Natuurlijk gaan we dat niet doen, wie boeken verbiedt heeft het slechtste voor met de mensheid.
Radicaal fundamentalisme is echt niet alleen maar onder moslims te vinden. Anderson is de salafist onder de christenen.

Geen aandacht aan schenken, vindt u? Daar is iets voor te zeggen maar ik kies ervoor waakzaam te blijven. Ik heb geen effectief antwoord op deze fanaten. Een normaal gesprek is niet mogelijk met zulke lieden. Ik bewonder de niet aflatende energie van Richard Dawkins die met dezulken in gesprek blijft gaan maar al zijn argumenten zijn gericht aan dovemansoren.

Bekijk de video's en stel u voor hoe het moet zijn om in een gemeenschap als die van Steven Anderson te leven. De man roept op alle homo's (het zijn allemaal pedofielen), lesbiennes en biseksuelen te doden. Er is geen verschil tussen de wereld van Anderson en de wereld van IS.

Geen opmerkingen: