woensdag 24 juni 2015

De Boer en Huges, de echte paria's


Op dezelfde dag dat de roeptoeter van VNO/NCW alle bijstandsgerechtigden voor labbekakken uitmaakt wordt bekend dat voormalig frauderend topman van de NS Huges zijn bonus heeft laten uitbetalen zonder toestemming van de raad van commissarissen. Ook bestrijdt hij zelf ontslag genomen te hebben, op grond waarvan de bonus hem ontzegd zou kunnen worden.


Zo diep is dit land gezonken. Je kunt geen woorden meer bedenken om uitdrukking te geven aan de walging die dit soort mensen oproept. De Boer en Huges zijn de verpersoonlijking van onze zieke maatschappij.

Huges is behalve een fraudeur ook een glasharde leugenaar en een ordinaire dief. Hij komt ermee weg en wordt niet eens strafrechtelijk vervolgd. En ondertussen scheldt zijn maatje de Boer al die mensen uit die door zijn eigen achterban uit het arbeidsproces worden gekieperd en geen schijn van kans meer krijgen op de arbeidsmarkt.


Hierbij roep ik het VNO NCW op onmiddellijk met niet mis te verstane bewoordingen afstand te nemen van Hans de Boer. Stuur hem de laan uit, laat hem asperges gaan steken. Huges en de Boer, zij zijn de echte paria's van deze samenleving.

Geen opmerkingen: