dinsdag 14 maart 2017

Van het verkiezingsfront slot


Vooruit dan, nog een laatste post over de duistere krachten van DENK. Duister want allesbehalve koosjer. Ik heb al eerder aangegeven dat ik die Kuzu niet vertrouw. Hij maakt op mij de indruk van een tot op het bot verdorven en oneerlijk mens. Hij is gemelijk, achterbaks en voert een driedubbele agenda. Het Nederlandse kiezersvolk moet gewaarschuwd worden tegen deze vijfde colonne.

Nu hebben ze de vrije pers geweerd op een verkiezingsbijeenkomst. En op het allerlaatste moment zegde Kuzu deelname aan een tv-debat met Jan Roos af. Hij weet al een maand of twee dat hij via loting aan Roos was gekoppeld en nu zegt hij het debat om vijf voor twaalf af. Omdat Roos zou provoceren en vanwege diens vermeende xenofobe en homofobe opmerkingen.


Onzin natuurlijk. De werkelijke reden is dat Kuzu geen trek heeft in lastige vragen over Turkije en de hondsbrutale smeerlap Erdogan. We moeten dus nog wat adjectieven toevoegen aan de Kuzu-litanie: glibberig, gemelijk, achterbaks, dubbele agenda, vijfde colonne, intimidatiepolitiek en pure lafheid. De kans is groot dat hij voldoende stemmen haalt om in het parlement gekozen te worden. Het is een schande maar wel de werkelijkheid van vandaag.

Geen opmerkingen: