zaterdag 1 december 2012

Leo Lenssen is een regelrechte crimineel



En hij niet alleen, Bert Molenkamp ook. En er lopen er nog wel een paar rond bij Amarantis, u weet wel, die onderwijskolos die inmiddels is opgedoekt. Er is nu een rapport uitgebracht waarin te lezen valt dat er bij Amarantis een angstcultuur heerste, dat er aan vriendjespolitiek werd gedaan en dat de top zichzelf verrijkte. Behalve ongehoord hoge salarissen hadden de heren aan de top ook nog eens twee leasebakken, een OV-jaarkaart en een riante taxiregeling. Leo Lensen moest ophoepelen bij ROC ASA maar kreeg 6 jaar volledig behoud van salaris plus secundaire arbeidsvoorwaarden mee. Als tegenprestatie zou hij wat advieswerk voor ASA doen. De commissie stelt vast dat er van dat advieswerk weinig is terecht gekomen.

Het is niet echt mijn stijl om me te buiten te gaan aan naming and shaming, maar deze heren maken het toch echt te bont. Het zijn inderdaad regelrechte criminelen die geld stelen. Ze stelen van u en mij en ze komen er nog mee weg ook. En in hun kielzog opereerden nog heel wat meer hopeloos falende instituties, zoals de Raad van Toezicht onder leiding van ene Koos Janssen van het CDA, tevens burgemeester van Zeist. Maar wat te denken van de Onderwijsinspectie en het Ministerie zelf?

Mensen als Lenssen en Molenkamp vergiftigen de publieke moraal en dienen zich voor de rechter te verantwoorden. Ik zie het er alleen nog niet van komen dat ze strafrechtelijk vervolgd gaan worden en dat is een ongehoorde schande.

1 opmerking:

Anoniem zei

totaal met u eens een grote schoft Maar dat was hij vroeger al , toen hij nog op school was in Amersfoort.