donderdag 6 april 2023

Zowel de Russen als de Amerikanen zijn totaal verziekt

 

Over Amerika zal ik hier niet al te lang uitweiden, dat deed ik al vaak genoeg. Ruim de helft van de kiesgerechtigde Amerikanen, meer dan 70 miljoen mensen gelooft heilig in een totaal gestoorde en levensgevaarlijke gek, ze laten hun kinderen op scholen vermoorden door andere totaal losgeslagen idioten die op iedere straathoek wapens kunnen kopen, ook volautomatische geweren en stenguns, en ze zien erop toe dat een leerkracht die hun kinderen een foto van een standbeeld van Michelangelo toont ontslagen wordt omdat het om pornografie zou gaan. Heeft u nog meer argumenten nodig om u te realiseren dat dat achterlijke Amerikaanse volk collectief uit de rails van de werkelijkheid is gelopen?

Nu de Russen. Ik zal de naam van degene die hen in een oorlog stortte hier niet noemen. Een meisje van 12 maakt op school een tekening en schrijft erbij dat tegen oorlog is. Vanwege die tekening wordt haar vader tot twee jaar cel veroordeeld en hij dreigt ook uit de ouderlijke macht ontzet te worden. Het brein achter dit soort acties is Maria Lvova-Belova, kinderombudsvrouw in Rusland en architecte van het beleid waarbij tot nog toe 16.000 kinderen uit Oekraïne naar Rusland werden gedeporteerd en ondergebracht bij Russische ouders die de kinderen op gezonde gedachten moeten brengen. Dit is niet alleen deportatie maar vooral ook ordinaire kinderroof. Bent u het niet met me eens dat dit de ultieme vorm van perversiteit is? Kunt u zich nog andere symptomen voorstellen die beter illustreren hoe ziek een land, een volk is?

Het is een teken aan de wand dat twee zulke grote naties zo intens ziek en diep, diep gestoord zijn geraakt. Stel dat de Amerikaanse rechtspraak niet faalt en dat Trump veroordeeld wordt zodat hij niet voor een tweede keer op het schild gehesen kan worden, denkt u dat het gevaar dan geweken is? Ik niet. En stel dat de man wiens naam ik niet zou noemen plotseling vermoord wordt of een dodelijke ziekte krijgt, denkt u dat dat de Russen zal genezen? Ik niet. De Russen hebben zich door de tsaren, door Stalin en Brezjnev en nu door de man wiens naam ik niet zou noemen laten overheersen. Als de laatste buiten beeld valt, zijn de Russen masochist genoeg om zich gretig door de volgende machtswellusteling te laten knevelen.

Geen opmerkingen: