dinsdag 15 maart 2016

Moedige vrouwen


Vrouwen die dit durven zijn pas echt moedig. Kijk eens naar de volgende met verborgen camera opgenomen film women's secret films from within closed city Tegelijkertijd vervult deze film mij met een blinde haat jegens moslimmannen die menen het recht te hebben zich op deze misdadige manier te gedragen.

De echte hel speelt zich momenteel af daar waar in Syrië onschuldige burgers getroffen worden door oorlogsgeweld maar ook de wereld die door IS wordt gecreëerd is een regelrechte hel. Er zijn geen woorden meer om uitdrukking te geven aan de afschuw.

Dit is de wereld waarin wij leven en ofschoon er geen enkele syllabe te vinden is die deze hel en haar veroorzakers kan rechtvaardigen mogen we niet vergeten dat we hier allemaal schuldig aan zijn. En de echte slachtoffers? Die laten we in de modder op de grens tussen Griekenland en Macedonië creperen van ellende.

In Duitsland heeft een partij forse zetelwinst geboekt met de uitspraak dat illegale vluchtelingen aan de Duitse grens desnoods met wapens en kogels mogen worden gestopt. Dit is de wereld waarin wij leven.

Geen opmerkingen: