woensdag 23 november 2016

Wordt het niet eens tijd dat Wilders tegen zichzelf in bescherming wordt genomen (en wij tegen hem) en de PVV wordt opgeheven?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja Die Wilders is een groot gevaar!!

Hongaarse anti-migratiecampagne leidt tot boosheid in EU.
De campagne waarschuwt dat er ‘honderden no-go areas’ zijn in Europa, zoals Londen, Brussel, Marseille, Berlijn, Stockholm en Kopenhagen. ‘Er zijn meer dan 900 plekken die de autoriteiten niet onder controle hebben. De normen van de maatschappijen kunnen amper in stand worden gehouden.’ De tekst impliceert dat dit het gevolg is van massa-immigratie naar die steden, en dat Hongarije zich daar tegen moet verzetten.


EUROPE'S NO-GO ZONES: List of 900 EU areas where police have 'LOST CONTROL' to migrants
EUROPE has nearly a thousand 'no-go' areas where authorities have simply lost control due to the high number of immigrants, it was sensationally claimed tonight.

Door de grote toestroom van migranten, de aanwezigheid van criminele bendes en het religieus extremisme staat de rechtsstaat in Zweden ‘op instorten’. De Zweedse politie luidt daarom de noodklok.
Hoofdinspecteur Lars Alvarsjö in Stockholm waarschuwt dat zijn land met 20.000 politieagenten tot de Europese landen met de minste agenten per hoofd van de bevolking behoort, schrijft de krant Svenska Dagbladet. Daar moeten minstens 10.000 extra agenten bij, vindt de politiechef.


Polis: Rättssystemet hotas av kollaps
Med 20  000 poliser tillhör Sverige de länder i Europa som har den absolut minsta polisstyrkan i förhållande till invånarantalet. Skulle vi följa EU-snittet borde Sverige i dag ha en poliskår på cirka 30 000 poliser, skriver polisinspektör Lars Alvarsjö.

No-Go-Areas Sind die Paketdienste der Gewalt ausgeliefert? – Quelle: http://www.berliner-kurier.de/25156650 ©2016

enno nuy zei

Maar gaat u nu eens in op het gegeven dat uw Wilders zich beroept op de vrijheid van meningsuiting en tegelijkertijd de koran wil verbranden, alle moskeeën wil sluiten en DENK wil opheffen?
En misschien heeft u het lef voor uw mening onder uw eigen naam uit te komen?