maandag 13 juni 2016

Hoed u als politici over bloed beginnen


Wat de joden zijn voor arabieren, zijn de Koerden voor Erdogan. De dictator fulmineert dat Bondsdagleden die vóór de genocide-resolutie hebben gestemd "verdorven bloed" hebben en hij noemde hen een verlengstuk van de Koerdische terreurbeweging PKK.

Sterker nog, deze Turks-Duitse parlementariërs zouden volgens de paljassultan een bloedtest moeten ondergaan "want niemand bij wie het bloed van deze natie door de aderen vloeit, kan dit land beschuldigen van de zogenaamde volkerenmoord".

Inmiddels zijn deze Turks-Duitse parlementariërs met de dood bedreigd. Erdogan zet aan tot haat en geweld en zijn walgelijke retoriek draagt het kenmerk van een duistere ideologie, die van het fascisme. Hoed u als politici over bloed beginnen. De dood is dan nabij. Tegen alle weldenkende Turken zeg ik: jullie Erdogan is een fascist.

Sta niet langer toe dat hij jullie beliegt en bedriegt. Hij zal jullie meesleuren in een ongekend drama en er zullen net zoveel tranen als bloed vloeien. O beklagenswaardige Turken!

Geen opmerkingen: