maandag 15 februari 2021

Een nieuwe directeur voor de WTO

  

Ik citeerde hier onlangs onze nationale spiegelfetisjist Thierry Baudet die niet alleen Trump beschouwt als dé leider voor het vrije westen, die zich heel snel achter Trump opstelde toen het Capitol bestormd werd (maar zijn tweets verwijderde toen hij zag dat het wel eens de verkeerde kant opging) en die onlangs racistische tweets rondstuurde over negers en hun vermeend lagere iq.

Om op dit laatste nog eens terug te komen: de WTO heeft een nieuwe uitvoerend directeur aangesteld, nadat deze door Trump werd afgewezen omdat zij over onvoldoende ervaring zou beschikken. Nu Trump voorlopig even buiten beeld is geraakt, kon de benoeming van de Nigeriaanse econoom Ngozi Okonjo-Iweala alsnog doorgang vinden

Niet alleen is deze vrouw magna cum laude geslaagd aan niet zomaar een obscure universiteit ergens in Afrika, nee, aan Harvard en het MIT. En alsof dat nog niet genoeg is, zij heeft vier kinderen die eveneens alle vier magna cum laude afstudeerden.

Ik vermoed zo dat Baudet niet in de verste verte aan deze mevrouw kan tippen, ikzelf ook niet trouwens. Baudet moet zijn mond gaan spoelen en met het schaamrood in een hoekje kruipen. Samen met Trump.

Geen opmerkingen: