maandag 3 mei 2021

Er zit lijn in het gedrag van Baudet

 

Baudet is een typische populist, het maakt hem geen donder uit waarmee hij de publiciteit haalt, als er maar over (hem) gesproken wordt. Hij heeft, daar is hij slim genoeg voor, zijn electoraat gevonden en weet dat het deel van de bevolking dat graag naar zijn leugens en prietpraat luistert groot genoeg is voor een fiks aantal zetels. 

Men bedacht een poster om de 5 mei viering, de dag waarop Nederland sinds 1945 de bevrijding van de Duitsers herdenkt en viert, direct te koppelen aan het verzet tegen Corona-maatregelen. In de media wordt melding gemaakt van de volkomen terechte verontwaardiging over deze actie van de nazi-populist Baudet. Tegelijkertijd maakt deze poster in één oogopslag helder waar FvD voor staat en waar hun vriendjes zitten: bij Tom Zwitser en Willem Engel: het radikaal rechts dat stijf staat van de complottheorieën.

Ben benieuwd wanneer Hiddema opnieuw briesend de FvD-gelederen verlaat maar hij zal ook deze uitingen van zijn vriendje Baudet wel weer bagatelliseren. Wie achter Baudet aanloopt zal vroeger of later zeggen: 'dat hebben we niet geweten'.

Geen opmerkingen: