zondag 30 mei 2021

De CDA-beerput in Limburg is nog lang niet leeg

 

De ene is amper van de voorpagina's verdwenen, of de andere dient zich alweer aan. Opnieuw een Limburgse CDA-er die niet weet hoe je het woord 'integriteit' schrijft. Nu gaat het om de voormalige Limburgse gedeputeerde Patrick van den Broeck die opdrachten verstrekte aan een bedrijf dat nog niet bestond. Dat nog niet bestaande bedrijf was van zijn vriendje Hermen Vrehen (inderdaad, de voorlaatste hier besproken corrupte Limburger), de man die in 28 instellingen en bedrijven een rol voor zichzelf opeiste en daar riant voor betaald werd.

Dat niet bestaande bedrijf, Boswerkt, werd pas na de opdracht opgericht, leverde nooit jaarstukken in en voldeed niet aan de plicht om mensen met een arbeidsbeperking in te zetten. Deze mijnheer van der Broeck is nu dijkgraaf bij het Waterschap Limburg. Hij is behalve in deze kwestie, ook nog in een tweede integriteitsonderzoek betrokken.

Volgens mij moeten ze bij de CDA Limburg alle politici en de door hen benoemde bestuurderen vervangen door functionarissen uit andere provincies. Het CDA Limburg is door en door verrot en verziekt. Remkes heeft het er maar druk mee.

Geen opmerkingen: