zaterdag 8 maart 2014

Drink geen Heineken meer!


Bij Heineken hebben ze zich vergist. De beleidsdoelstellingen waren zo ambitieus geformuleerd dat de topmannen van het bedrijf nooit hun in het vooruitzicht gestelde bonus konden toucheren. Dat vond de Raad van Bestuur te sneu voor die beide ploeteraars. En wat hebben ze nu bedacht? Ze hebben de doelstellingen naar beneden bijgesteld, zodat de bestuursvoorzitter ruim één miljoen extra mag bijschrijven en de financiële man bijna een half miljoen.

Er is geen zieker bedrijf dan Heineken. Het schijnt dat de aandeelhouders hier niet blij mee zijn maar ze kunnen er weinig tegen doen. Het is juist de familie Heineken die zich sterk heeft gemaakt voor deze omgekeerde wereld. U herinnert u ongetwijfeld nog dat de topman van deze zieke onderneming, van Boxmeer heet hij, vorig jaar al een retentiebonus kreeg van meer dan een miljoen. Kunt u het zich voorstellen? Een miljoen Euro krijgen alleen maar om te blijven zitten?

Ik stel voor dat de consument nu eens van zich laat horen. Laat staan dat groene flesje, koop geen Heineken meer, er is genoeg keuze. Boycot Heineken totdat er niet alleen geen bonus maar ook geen salaris meer uitbetaald kan worden. De familie Heineken verkeert psychisch en mentaal nog in de negentiende eeuw, alleen de consument kan hen de ogen openen.

1 opmerking:

Unknown zei

Goed idee!!
Dat bier is toch al niet te drinken.
Er is gelukkig keus genoeg en het smaakt veel beter!
Hans Groenewoud