dinsdag 20 december 2016

Wilders is een ranzig politicus


Zo reageert de politicus die bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet, die spreekt van een nepparlement, die het volk opzet tegen de rechterlijke macht, die het openbaar ministerie handlangers van terroristen noemt en die ondanks dit alles premier van dit land wil worden.
Zo reageert deze politicus op een afschuwelijk drama in Duitsland. Hier ten lande dit jaar voor de vierde keer tot politicus van het jaar gekozen. Gaan wij Nederlanders echt deze ranzige politicus in het zadel helpen? Als dat gebeurt zijn wij reddeloos verloren!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Is het niet gewoon zo, dat de anderen door hen passieve machteloze en vooral politiek correcte houding (wegkijken) Wilders op een troon zetten.
Daarbij hebben we de afgelopen 10 jaar toch wel heel veel cartoons voorbij zien komen op internet, waar Wilders als een enge ziekte werd afgebeeld. U verwijt anderen te demoniseren, maar u doet het zelf ook.

enno nuy zei

Ik kan mij niet herinneren iemand te hebben verweten te demoniseren. Maar als u de jongste tweet van heer Wilders niet ranzig vindt, leeft u in een andere wereld dan ik. Vooralsnog ben ik dan ook van mening dat ik Wilders niet demoniseer maar hem naar waarde schat. Misschien voelt u zich straks door premier Wilders vertegenwoordigd. Dat is dan heel fijn voor u. Ik heb toch echt heel andere gevoelens bij de waardenwisseling van deze tijd.

Anoniem zei

Er een dubbele standaard op nahouden, is de heer Nuy niet vreemd.

Anoniem zei

Wir schaffen das, de gevleugelde woorden van mevrouw Merkel, en daarbij het open zetten van de grenzen waardoor er volgens CNN enkele tienduizenden potentiƫle IS aanhangers naar Duitsland met de stroom meereisden. De verdachte dader van de aanslag was in Augustus in bewaring gesteld als verdachte van een toekomstige terreurdaad. Het was een rechter die in zijn alleswetende wijsheid besloot het advies van de veiligheidsdienst te negeren en hem vrij te laten. Trias Politica bestaat alleen in theorie.

De democratie wordt wel degelijk in haar existentie bedreigt, door opportunistische politici als Merkel, die met haar "Wir schaffen das" een politiek gemotiveerd gebaar maakte, waar ze had moeten luisteren naar kritische geluiden.
Daarom is de cartoon over Merkel een recht doende illustratie van een politicus die bloed aan haar handen heeft.


Enno Nuy zei

U vindt maar wat u vindt. Uit uw reactie blijkt dat u slecht geinformeerd bent. Maar we leven nu eenmaal in een tijd waarin een mening zwaarder weegt dan feiten.
Maar dat een politicus op deze wijze meent te moeten reageren is weerzinwekkend. Al helemaal wanneer deze politicus ook nog meent premier van dit land te kunnen worden. Kennelijk namens u, zeker niet namens mij.