zondag 29 januari 2017

Slippendrager Netanyahu


Netanyahu meent dat hij Trump moet steunen in zijn plannen een muur te bouwen tussen de VS en Mexico. Hij stuurt een tweet de wereld in: President Trump is right. I built a wall along Israel's southern border. It stopped all illegal immigration. Great success. Great idea 🇮🇱🇺🇸

De wereld waarin wij leven wordt met de dag gekker en gevaarlijker. En het zijn de volstrekte idioten die aan de macht zijn geraakt. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Mexico houdt het hoofd koel en reageert op de best denkbare manier: "Mexico is een vriend van Israel en wil ook graag zo behandeld worden door de premier van dat land".

Maar de premier van dat land heeft besloten de slippendrager van Donald J. grab them by the pussy Trump te worden omdat hij dan ongestoord illegale nederzettingen kan uitbreiden. Hoe diep kan een politicus zinken? En waar zijn de Israëliërs die hier niet van gediend zijn?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Als Netanyahu in de ogen van de heer Nuy een slippendrager is, wat zegt dat dan over Obama, die zelf nederig boog voor de koning van Saudi Arabie, alsof die zijn meester was. Obama heeft ervaren, dat Netanyahu zijn meerdere was in vele opzichten. Een beetje corrupt wellicht, en zeker geen slippendrager.
En die muur, die is er allang, en word onder Trump gewoon uitgebreid. Die simpele feiten zou de heer Nuy ook kunnen vinden op internet, maar ja; dat verhaal is bekend.

enno nuy zei

Ik had het niet over Obama maar over Netanyahu. Wat heeft Netanyahu in vredesnaam met Mexico te maken? Waarom moet hij dat land zonodig beledigen. Haaretz meldt dat hij weigert zijnnexcuses aan te bieden voor zijn misselijk makende tweet. Wie deze kolommen vaker leest weet hoe ik over Saudi Arabië denk maar ook dat was niet het onderwerp van dit bericht

Anoniem zei

De heer Nuy denkt dat hij over de woorden van anderen gaat, een overblijfsel van het stalinistische denken, concreter een beetje Theun de Vries stijl.

enno nuy zei

Geeft u gewoon eens een keertje antwoord op een vraag: wat heeft Netanyahu met Mexico te maken?

Anoniem zei

Is het werkelijk belangrijk wat Netanyahu over de muur tussen de VS en Mexico heeft gezegd. Het lijkt er meer op, dat gelet op de historie van artikelen door de heer Nuy over Israel, en in het bijzonder Netanyahu, dat de heer Nuy op een selectief en eenzijdig wijze tracht Netanyahu en Israel als Staat te demoniseren, en de laatste haar bestaansrecht te ontkennen.
Met het vaststellen van deze feiten over de werkelijke motieven van de heer Nuy, is de vraag van de heer Nuy denk ik afdoende beantwoord.