dinsdag 8 maart 2022

Gouwleider Baudet vindt Poetin een prachtvent

 

Onze zelfverklaarde grootste intellectueel van dit land, rattenvanger en gouwleider Baudet beschouwt "Poetin steeds duidelijker als de leider van conservatief Europa". Hij noemt hem dan ook letterlijk "een prachtige vent". Met Poetin meent ook Baudet dat het liberalisme achterhaald is. Het traditionele Europa moet op de geschiedenis heroverd worden en zo legitimeert Poetin zijn inval in Oekraïne en staat Baudet langs de kant van de weg te applaudisseren. 

Nog in het Kamerdebat van vorige week durfde Baudet te beweren dat "Oekraïne geen natiestaat zou zijn maar vooral een conglomeraat van op zijn minst twee verschillende volken, een Russische en een anti-Russische". Nog nooit zulke baarlijke nonsens gehoord en het beste bewijs dat Baudet de geschiedenis niet kent, niet alleen de geschiedenis van Oekraïne maar ook de geschiedenis van Poetin niet. Hij ontkent gewoon het bestaan van Oekraïne als soevereine staat.

Het schurkenduo Poetin en Lavrov heeft de Oekraïense bevolking zes humanitaire corridors aangeboden waarlangs ze het oorlogstafereel kunnen ontvluchten. Vier van die zes vluchtroutes brengen de vluchtende Oekraïners naar Rusland of Wit Rusland, rechtstreeks in de handen van de agressor. Hoe ziek en pervers moet je zijn om zoiets te bedenken?

Maar Baudet en zijn trawanten staan te applaudisseren langs de weg, Poetin is een prachtige vent en Baudet strekt zijn rechterarm.

Geen opmerkingen: