maandag 23 maart 2015

Farkhunda


In Kabul gaat het gerucht dat Farkhunda, een jonge vrouw van 27 jaar bladzijden uit de koran zou hebben verbrand. Dat is voldoende aanleiding voor een volksgericht. De vrouw wordt door een menigte dood geslagen, haar lichaam wordt verbrand en vervolgens in de rivier gesmeten. Politieagenten keken toe en deden niets.

Lokale geestelijken verdedigen deze lynchpartij en waarschuwen de autoriteiten de daders niet te arresteren omdat het om een gerechtvaardigde actie ging, gebaseerd op de sharia en omdat er een opstand zou uitbreken als de daders ter verantwoording zouden worden geroepen. Lees het volgende bericht Muslim cleric defends lynching Farkhunda en huiver.

Hier kun je slechts om huilen, er is niets wat we kunnen doen om deze volstrekt achterlijke samenlevingen naar de moderniteit te geleiden. Dit soort moslimmannen baart enkel nazaten die met hetzelfde gif worden geënt.

De echte terreur speelt zich in de islamitische  gemeenschap af en wordt overal ter wereld bedreven door moslimmannen. Farkhunda is het zoveelste slachtoffer en bij lange na niet het laatste. Het is niet voor het eerst dat ik een blinde haat voel opkomen jegens al die ellendige moslimmannen die niets dan haat, geweld en terreur zaaien. O verdoemd geslacht, mogen jullie misdaden ooit rozen doen bloeien.


Geen opmerkingen: