donderdag 16 september 2021

Sommige artsen leuteren ook maar een eind weg!

 

De NRC maakt ruim baan voor internist-oncoloog Hans Westgeest. Westgeest is tegen de Coronapas en voor vaccineren. Hij zegt dat er veel redenen te bedenken zijn  waarom mensen het vaccin (nog) niet willen. Hij neemt niet de moeite die vele redenen even voor ons op te sommen. Dat mensen zich gratis kunnen laten testen (wat een onzin trouwens, laten we eens ophouden met iedere geborneerde idioot te pamperen) vindt Westgeest geen oplossing, "want het is een hoop gedoe".

Nou denk je dat die meneer Westgeest vervolgens met een briljante oplossing komt en wat denkt u dat zijn antwoord is als hem wordt gevraagd hoe we de vaccinatiegraad dán verhogen. Ik geef u zijn letterlijke antwoord: "Het zou beter zijn als de overheid er alles aan deed om mensen die bang zijn voor het vaccin of andere redenen hebben om zich niet te laten vaccineren, met goede informatie te overtuigen".

Vindt u dat niet briljant? Waar heeft deze non-valeur de afgelopen anderhalf jaar gezeten? Nooit tv gekeken met elke avond een talkshow waar alle virologen, ministers, corona-ontkenners en antivaxxers aanschoven? Nooit een krant gelezen, willekeurig welke? Nooit een website van de overheid bezocht? Nooit de website van het RIVM bezocht?

Welke informatie ontbreekt dan nog meneer Westgeest? Heeft u wel eens een gesprekje met wappie-opperhoofd Engel gezien, of met dwaalloper Baudet? Heeft u echt het idee dat zulke lieden, die bestaan bij de gratie van complottheorieën, überhaupt te overtuigen zijn? Nee, meneer Westgeest kletst uit zijn nek omdat hij niet de ballen heeft hardop te zeggen dat we strontziek worden van die vaccinweigeraars en dat ze eens op moeten houden met hun puberachtige gejengel en zich eindelijk eens sociaal en solidair moeten gaan gedragen. Wat een minkukel, deze internist-oncoloog Westgeest!

Geen opmerkingen: