donderdag 16 februari 2017

Hands off our revolution


De kunstenaar Adam Broomberg heeft het initiatief genomen tot een wereldwijde beweging van kunstenaars, muzikanten en schrijvers die in het geweer komen tegen het wereldwijd zo populaire rechts-populisme.

Op de website is te lezen: "We zijn van mening dat kunst kan helpen bij het verweer tegen de groeiende retoriek van rechts-populisme en fascisme en hun steeds krachtigere uitingen van xenofobie, racisme, seksisme, homofobie en schaamteloze intolerantie".

Ik sluit me hier graag bij aan, voor wat het waard is. Wilt u er meer van weten, klik dan op de volgende link handsoffourrevolution.com Eens zullen we het tij weten te keren.

1 opmerking:

Anoniem zei

Opmerkelijk gegeven is, dat een steekproef toegepast op deze kunstenaars met als trefwoord Islam, radicale islam, islamisme, geen enkele respons oplevert, hetgeen er op wijst dat niemand van de ze kunstenaars zich ooit op internet heeft uitgesproken over de radicale Islam.
Een van de voorwaarden die het graag willen behoren tot een bepaalde sociale groep betekend, is het zich gedragen als conformistische kuddedieren.