maandag 6 februari 2017

Ook de NL verkiezingen worden smerig



Wilders tweet een bericht met een nepfoto de wereld in, Pechtold demonstreert temidden van Hamasidioten. Ook hier krijgen we dus een smerige verkiezingscampagne. Wilders denkt kennelijk: wat Trump kan, kan ik ook. De man is ziek, zoveel is wel duidelijk. Zijn electoraat zal het hem niet kwalijk nemen. Laten we hopen dat Wilders de enige is die zich van dit soort walgelijke methodes bedient.

Op zijn tweet aangesproken reageert Wilders: "Hou op met klagen, dramaqueen. Je stond zelf te demonstreren tussen Palestijnse vlaggen, AFA-activisten en Hamas-vriendjes". Pechtold overweegt aangifte te doen van ophitsing. Maar dat zal er wel niet van komen, zoals ook het OM hier wel niet tegen op zal treden.

Ik vind het intens triest dat verkiezingen, die een feest van de democratie behoren te zijn, op deze manier omlaag worden getrokken naar een smerig en beschamend niveau. En die man wil werkelijk premier van Nederland worden? Ja inderdaad. Ik haal hier Beppe Grillo nog maar eens aan die zei dat het volk geen gelijk hoeft te hebben, het volk is het gelijk, het volk is de vraag en het antwoord.

Laat het maar gebeuren, dan hebben we het maar gehad.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Een klein kind kon hier al zien, dat er hier is gefotoshopt zoals dat heet. En waarom die verontwaardiging, over de wijze waarop er nu politieke campagne wordt gevoerd. Dit is Amerikaans campagne voeren ten voeten uit. Elke smerigheid is geoorloofd. En Wilders heeft natuurlijk gelijk als hij daarom Pechtold wijst op zijn aanwezigheid bij een anti Joodse demonstratie.

enno nuy zei

Pechtold heeft nooit meegedaan aan een anti-joodse demonstratie, hoogstens een anti-Israëlische. In de wereld van de alternatieve feiten zijn dat twee synoniemen. In de wereld waar de waarheid nog iets te betekenen heeft ligt dat gelukkig anders. Anders dan u wens ik niet te leven in een wereld waarin elke smerigheid geoorloofd is.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.