zaterdag 6 maart 2021

Tonggedruis van ongedierte

 

Isa Kriens. Isa Kriens? Nooit van gehoord! Deze mevrouw, hierboven ziet u hoe zij oogt, is een jurist die denkt dat Corona minder dodelijk is dan een gewone griep en die dus tegen de Coronamaatregelen is. Isa Kriens heeft minister Kaag op de korrel genomen via de hashtag #kutkaag op Twitter. U kunt zich wel ongeveer voorstellen welk niveau deze vrouw heeft.

In een uitstekend artikel in de Volkskrant kunt u lezen hoe zo'n tweet trending kan worden. Dus ook een academisch gevormd iemand als deze Isa Kriens meent zich op de laagst denkbare manier uit te mogen laten over een politicus met wie ze het niet eens is. 


Het zoveelste bewijs van de bagger en de emotionele diarree die social media teweeg kunnen brengen, genereren. Ik heb de social media niet voor niets een paar jaar geleden definitief verlaten. Ik zou er dus verstandig aan doen alle uitingen via die media volledig te negeren. Doorgaans doe ik dat ook maar vergis u niet: hoe onbeduidend en hoe onaangenaam deze Isa Kriens ook mag zijn - en dat is ze - deze social media spelen een helaas veel te grote rol in het publieke debat.

Ik vind het treurig dat er mensen zoals Isa Kriens zijn, dat ze hun mond open doen om de twee hersencellen waarover ze beschikken aan het woord te laten. Tonggedruis van ongedierte. Meer is het niet.

 

Geen opmerkingen: